Enter your keyword

Vrste pinjata

Vrste pinjata

Vrste pinjata

Znate li da postoji više vrsta pinjata i da u odnosu na priliku možete da birate različite opcije? Evo koje su:

 

Tradicionalna pinjata

Prave se uglavnom od novina i smeše na bazi brašna. Ukrašene su papirom jarkih boja i punjene slatkišima, konfetama i sitnim igračkama. “Razbijač pinjate” ili palica se koristi od strane učesnika zabave koji, vezanih očiju, razbija pinjatu i time rasipa sadržaj pinjate na oduševljenje ostalih učesnika.

Pinjata sa uzicama za povlačenje

Pinjata sa uzicama za povlačenje se pojavila kao sigurnija opcija za najmlađe učesnike                                                         zabave. Ova  vrsta pinjate ima više uzica koje se prostiru ispod donjeg dela pinjate. Cilj igre je da deca, naizmenično, povlačejednu po jednu uzicu koje su privezane za otvor sa donje strane pinjate. Povlačenjem “prave” uzice, otvara se otvor pinjate i tako se sadržaj rasipa na oduševljenje ostalih učesnika.

 

Promotivne pinjate

Ili korporativne pinjate su namenjene za promotivne skupove, korporativne zabave i/ili poklone za klijente. Ove vrste pinjata uglavnom imaju oblik brenda kompanije, maskote, proizvoda, usluga ili logoa kompanije.

 

Mini pinjate

Ova vrsta pinjate je manja od tradicionalnih i može biti idealan poklon.  One se uglavnom ne razbijaju usled manje veličine i ograničenog prostora za punjenje.

 

Vašu pinjatu možete poručiti pozivom na broj telefona + 381 63 252 468 ili na email confettisljubavlju@gmail.com.

Leave a Comment

Your email address will not be published.